Udenfor München

Bestil sightseeing dagsture fra München og oplev det historiske Dachau koncentrationslejr, Salzburg i Østrig, Nürnberg eller Berchtesgaden & Ørnereden. Bestil dine billetter her, og oplev Münchens spændende nærområder!

Udenfor München
 
Dagstur til Berchtesgaden & Ørnereden

Dagstur til Berchtesgaden & Ørnereden

Kom med på en scenisk køretur langs den tyske alpevej gennem imponerende dale til Berchtesgaden. Når vi når op på Obersalzberg-bjerget har du muligheden for at besøge NS-dokumentationscentret og tage en særlig bus og elevator op til Eagle's Nest. Bestil din tur fra München til Berchtesgaden nu!

Fra 421 kr
Dachau koncentrationslejr

Dachau koncentrationslejr

Besøg landsbyen Dachau, den tidligere koncentrationslejr og museet på mindestedet. I dag er stedet omdannet til en mindesplads og en trist minde om 2. verdenskrig. Bestil din tur til Dachau i dag!

Fra 240 kr
Dagstur til Nürnberg

Dagstur til Nürnberg

Du kan ikke besøge München uden en tur til den kendte by Nürnberg, som kan dateres helt tilbage til middelalderen. Kom med os på en interessant heldagstur til en by fyldt med fascinerende historie! Book din tur til Nürnberg her!

Fra 421 kr
Dagstur til Salzburg

Dagstur til Salzburg

Tag på en tur til Salzburg og følg i Wolfgang Amadeus Mozarts fodspor! Som vi kører mod syd fra München mod Østrig kommer vi forbi Bavarias største sø, Chiemsee. I Salzburg vil der være masser af tid til at shoppe og gå på sightseeing på egen hånd i den billedskønne gamle by. Bagefter kører vi til sødistriktet og tager på ...

Fra 421 kr
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv