Dagstur til Nürnberg

Dagstur til Nürnberg

Pris fra 421 kr

Du kan ikke besøge München uden en tur til den kendte by Nürnberg, som kan dateres helt tilbage til middelalderen. Kom med os på en interessant heldagstur til en by fyldt med fascinerende historie!

Nürnberg er velkendt for sine kejsere og middelalderråd, reformationen og Albrecht Dürer, såvel som Nazist Partiets samlinger og Nürnberg-retssagerne. 

Den historiske gamle by med sine mægtige slotte og bymurer, dens mange kirker, monumenter og billedskønne halvt-træhuse vidner om den gamle bys vælde. Også nazisterne rejste monumentale strukturere i byen, som den dag i dag påminder os alle om Hilter, og de andre ledere fra 'Det Tredje Rige's, storhedsvanvid. 

Dokumentationscentret i Nürnberg giver en god indsigt i denne mørke tid af Tysklands historie (Indgangen på €5 er ikke inkluderet). 

Turen foregår på tysk eller engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen afgår fra Bahnhofplatz foran shoppingcentret Karstadt. Du bedes møde op og finde dig et sæde i bussen 20 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?

Nürnberg-turen varer 10 timer.  

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-14 år. Børn under 4 år er gratis, hvis de deler sæde med en voksen.

 

Bestil billetter

Dato
Dagstur til Nürnberg Info

Dagstur til Nürnberg
Turen afgår fra Bahnhofplatz foran shoppingcentret Karstadt.
Bahnhofplatz 7
80335 München

Info

Dagstur til Nürnberg
Turen opererer torsdag kl. 8.30 (April til Oktober)

Vejviser

Vejviser
Tag U-bahn nr. U1, U2, U7 eller U8 eller sporvogn nr. 16, 17, 19, 20, 21 22, N16, N19 eller N20 til Hauptbahnhof (Hovedbanegården).

Kort Kort

Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv