Sightseeing

Sightseeing i München kan gøres på mange måder: Du kan bruge de populære blå Hop-af Hop-på sightseeing busser eller du kan prøve en aftentur rundt i München og opleve byen oplyst i natten.

Sightseeing
 
München Hop-af Hop-på Sightseeing

München Hop-af Hop-på Sightseeing

Opdag München med en af vores blå Hop-af Hop-på sightseeing busser. Vælg mellem EXPRESS CIRCLE eller GRAND CIRCLE turen og udforsk byen på 24 eller 48 timer. Køb dine billetter her.

Fra 141 kr
Münchens berømte øl

Münchens berømte øl

Kom med på en bag-om-scenen udflugt til et bryggeri i München. Erfarne bryggere vil dele fascinerende informationer om øllet. Efter den guidede tur vil du blive inviteret til at prøvesmage øllet og nyde en lille snack. Bestil din tur i dag!

Fra 215 kr
München aftentur

München aftentur

Nyd en dejlig aftentur gennem Münchens gader. Du vil komme til at opleve en rigtig bavarisk aften med musik og middag i det famøse Hofbräuhaus, efterfulgt af en tur op i det olympiske tårn. Heroppe vil du have en fantastisk udsyn udover byens lys og slut af med en drink. Bestil her!

Fra 537 kr
München under 2. verdenskrig

München under 2. verdenskrig

Kom med os på en kombineret bus- og gåtur til de historisk betydningsfulde steder, som var vigtige for starten til nationalsocialismen, såvel som den tyske modstandsbevægelse. Book din tur online i dag!

Fra 174 kr
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv