Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til München

Velkommen til MünchenBilletter.dk - siden for dig der ønsker billetter til sightseeing, seværdigheder, oplevelser eller lufthavnstransport i München. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. Hop-af Hop-på sightseeing i München, opleve München om aftenen eller tag afsted og smag på Münchens pragtfulde øl. Vi tilbyder også ture udenfor München, f.eks. en tur til mindesmærket ved Dachau, en tur til Nürnberg eller du kan opleve, hvordan München var som by under krigen.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Dagstur til Nürnberg

Fra kr 447
Du kan ikke besøge München uden en tur til den kendte by Nürnberg, som kan dateres helt tilbage til middelalderen. Kom med os på en interessant heldagstur til en by fyldt med fascinerende historie!

Nürnberg er velkendt for sine kejsere og middelalderråd, reformationen og Albrecht Dürer, såvel som Nazist Partiets samlinger og Nürnberg-retssagerne. 

Den historiske gamle by med sine mægtige slotte og bymurer, dens mange kirker, monumenter og billedskønne halvt-træhuse vidner om den gamle bys vælde. Også nazisterne rejste monumentale strukturere i byen, som den dag i dag påminder os alle om Hilter, og de andre ledere fra 'Det Tredje Rige's, storhedsvanvid. 

Dokumentationscentret i Nürnberg giver en god indsigt i denne mørke tid af Tysklands historie (Indgangen på €5 er ikke inkluderet). 

Turen foregår på tysk eller engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen afgår fra Bahnhofplatz foran shoppingcentret Karstadt. Du bedes møde op og finde dig et sæde i bussen 20 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?

Nürnberg-turen varer 10 timer.  

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-14 år. Børn under 4 år er gratis, hvis de deler sæde med en voksen.

Åbningstider

Turen opererer torsdag kl. 8.30 (April til Oktober)

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 10 timer

Vejviser

Dagstur til Nürnberg

Adresse
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.