Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til München

Velkommen til MünchenBilletter.dk - siden for dig der ønsker billetter til sightseeing, seværdigheder, oplevelser eller lufthavnstransport i München. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. Hop-af Hop-på sightseeing i München, opleve München om aftenen eller tag afsted og smag på Münchens pragtfulde øl. Vi tilbyder også ture udenfor München, f.eks. en tur til mindesmærket ved Dachau, en tur til Nürnberg eller du kan opleve, hvordan München var som by under krigen.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Münchens berømte øl

Fra kr 232
Kom med på en bag-om-scenen udflugt til et München bryggeri. München har en rig historie, som en by af øl, bryggerier, ølhaver og ølfestivaller. Bryggerkunsten er en århundrede gammel tradition her. 

Erfarne bryggere vil fortælle dig om øllet, som bliver brygget efter den originale bavariske 'Order of Purity', Europas ældeste madlovgivning.

Efter den guidede tur vil du blive inviteret til at prøvesmage øllet og nyde en lille snack. Der vil naturligvis blive serveret alkoholfrie drikkevarer til børnene.   

Turen foregår på tysk eller engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?

Turen afgår fra Bahnhofplatz foran shoppingcentret Karstadt. Du bedes møde op og finde dig et sæde i bussen 20 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 3 timer.  

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-14 år. Børn under 4 år er gratis, hvis de deler sæde med en voksen.  
  

Åbningstider

Turen opererer fredag og lørdag kl. 14.45 (April til Oktober)

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 3 timer 30 minutter

Vejviser

Münchens berømte øl

Adresse
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.